vízmelegítő javítás

FÉG gázkazán szerelő, FÉG gázkészülék javítás, FÉG 


Az igazán jó  FÉG gázkazán szerelő mindent meg tesz azért hogy megjavítsa a készülékét, és nem annyival oldja meg, hogy ez nem javítható és ki kell dobni. Nyilván vannak olyan esetek, amikor már a  FÉG gázkészülékhez nem lehet alkatrész kapni. 

De sajnos a legtöbb esetben nem is nézik át rendesen a gázkészülékeket, holott lehet, hogy csak 1-2 apróbb hibája van. Ugyanis a gázkészülék szerelő dolga, hogy megnézze, hogy érdemes-e javítani a készüléket, és ha igen, akkor hol lehet kapni hozzá jó minőségű alkatrészeket.


Gázkazán szerelő, gázkészülék javítás, gázkonvektor javításKorszerű gázüzemű berendezések elképzelhetetlenek alapvető biztonsági szerelvények nélkül. A vízmelegítő esetében az egyik ilyen kiegészítő a gyújtólángba nyúló termoelem. Amíg a gyújtóláng ég, a termoelem egy elektromágneses szelepet tart nyitva. Esetleges gázkimaradás esetén a gyújtóláng elalszik, majd rövidesen a gázszelep is lezár, így kizárható a gázömlés lehetősége. Ez esetben a kézzel működtethető gázadagoló gomb és a piezoelektromos gyújtó segítségével újragyújthatjuk az őrlángot, melynek begyulladása után meg kell várni, míg a termoelem felmelegszik.

Egy másik hasznos biztonsági kiegészítő a füstgázvisszaáramlás-gátló (deflektor), mely függetleníti a készülék égési folyamatát és az égéstermék kiáramlását a kéményben fellépő áramlási viszonyoktól. Ha a kéményből viszszafelé áramlik a füstgáz (pl. a kémény dugulása miatt), eltereli azt a homloklap nyílásán keresztül. Fontos! A CO mérgező gáz, 200x jobban kötődik a vér O2 szállítását végző hemoglobinhoz, mint az oxigén. Az ilyen elzáródás tehát könnyen halálos kimenetelű lehet. Ennek elkerülésére, a CO kimutatására léteznek megfizethető árú CO érzékelők és riasztók. A CO nem csak a kéményből kerülhet vissza a lakótérbe. Ha a hőcserélő lamellái elkormozódtak, a füstgáz nem tud eltávozni a számára kijelölt úton, és így szintén visszaáramlás jöhet létre. Egyes készülékek rendelkeznek még vízhőmérséklet-érzékelővel is, mely - ha ezen érték 95 °C fölé emelkedik - automatikusan kikapcsolja a főégő gázellátását, elkerülve ezzel azt, hogy a hőcserélőben tartózkodó víz felforrjon.
Ezek a biztonsági felszerelések az életveszélyes baleseteket hivatottak elhárítani. Mindazonáltal mi magunk is sokat tehetünk a készülékünk problémamentes és biztonságos üzeméért. Célszerű évente karbantartást végezni, melynek nagy része saját kezűleg, bizonyos része pedig szakember közreműködésével oldható meg.
Ilyen, évente elvégzendő műveletek a következők: a fő- és gyújtólángégő kiszerelése és tisztítása, a hőcserélő lamelláinak kiszerelése és erős vízsugárral való átmosása. A makacsul piszkos lamellákat motormosó folyadékkal tehetjük tisztává. Célszerű időnként hőálló ezüsttel is lefújni, mellyel a füstgáz-korróziót lassíthatjuk. Idősebb kazánoknál szóba jöhet a hőcserélő csőkígyójának vízkőmentesítése (savazás), amelyet szakműhelyben tudunk elvégeztetni. Fontos a gáz- és vízarmatúra tömörségének ellenőrzése, és az ezekben található O-gyűrűk zsírzása speciális karbantartó anyaggal. Ellenőrizni kell továbbá a gáz-szelep biztos zárását és a termoelem helyes működését. Amennyiben elállítódott, szükséges lehet a gázmennyiségek minimumának és maximumának beszabályozása. Végül de nem utolsósorban évente kötelező ellenőriztetni a kémény tisztaságát.


FÉG gázkazán szerelő a  FÉG gázkészülék javítás területén szerzett nagy tapasztalattal rendelkező szakemberek, állnak az Ön rendelkezésére. Ha meghibásodna Önnél egy  FÉG gázkészülék, FÉG gázkonvektor javítás, vízmelegítő, církó, kombicirkó vagy hőtárolós bojler akkor hívjon minket bizalommal, és gázkészülék szerelőnk a lehető legrövidebb idő alatt kijavítja gázkészülékének hibáját.


gázkészülék szerelő,  Fég szerviz Budapest,  gázkazán szerelő, Fég szerviz Fég 
gázkazán, Fég gázkonvektor javítás,  Fég gázkonvektor szerelés,  Fég gázkészülékek szerrvize     
gázkonvektor szerelés, konvektor szerelő, gázkészülék szerelő Budapest, konvektor 
szerelő Budapest, gázkonvektor javítás, konvektor szerelés, gázkészülék Budapest 
gázkonvektor karbantartás,  gázkészülék ellenőrzés, gázkonvektor ellenőrzés,           
gázkazán tisztítás, gázbojler szerelő, Fég falikazán cirkó szerelő, vízmelegítő 
javítás ,
 

Fég cirkó felújítás, gázkészülék szerelő, gázkazán szerelő, gázkészülék szerviz, Fég gázszerelő, Fég cirkó szerelő, Fég gázkazán felújítás, Fég vízmelegítő felújítás, Fég V4 vízmelegítő felújítás, Fég v4 szerelő, Fég gázbojler szerelő cirkó szerviz Budapest

Hozzon létre weboldalt vagy webáruházat a Mozello segítségével.

Gyorsan, egyszerűen, programozás nélkül.

Visszaélés jelentése Bővebb információ